Uitbreiding Fysio Fitness Annen

Plaats: Annen
Dienst: ontwerp, omgevingsvergunning
Status: omgevingsvergunning januari 2023, start bouw april 2024

De eigenaren van de FysioFitness willen hun bedrijfspand uitbreiden met ca. 160 m2.

Het idee is de twee oorspronkelijke zadeldaken door te trekken en het hele dak van nieuwe keramische dakpannen te voorzien. De gevels worden in houtskeletbouw opgetrokken waarbij de bestaande gevels van metselwerk ook met hout worden betimmerd. De gevels worden voorzien van verticale houten delen in de kleur antraciet. Dit sluit aan bij de uitbreiding in zwarte kleur die in 2019 is gedaan.

Op de begane grond wordt de fitnesszaal een stuk groter en komt een grote nieuwe zaal voor groepslessen zoals spinning. Deze zaal is met een panelenwand in twee├źn te delen. Boven deze zaal voor groepslessen komt een verdiepingsvloer, bij de fitnesszaal is het hellende dak in het zicht. Op de verdieping komt een grote dakkapel zodat er daar een ruime kantine, vergaderruimte en/of kantoorruimte kan komen. Om te voorkomen dat de vluchtweg te lang wordt, komt er een extra nooduitgang in de uitbreiding.

Voor veel licht en uitzicht komen er in de fitnesszaal grote aluminium puien. In de zaal voor groepslessen komen hoog geplaatste aluminium kozijnen.

Vergelijkbare projecten

Meer afbeeldingen

Vergelijkbare projecten

© 2024 Willem Haarsma Bouwidee , No nonsense ontwerp- en tekenbureau
Vormgeving: Tieme Dekker Grafische vormgeving