Uitbouw woonkamer van woning aan de Dikninge in Norg

Plaats: Norg
Dienst: ontwerp en bouwkundige uitwerking
Status: bouwtekeningen september 2019

De woningeigenaren van een hoekwoning in Norg willen hun woonkamer graag vergroten. De aanbouw krijgt zoveel mogelijk glas met een schuifpui naar de tuin voor zoveel mogelijk licht. De ruimte binnen zal daardoor bovendien ruimer lijken doordat binnen en buiten in elkaar overlopen. De aanbouw krijgt antraciete kozijnen gevat in een eikenhouten omkadering. Er komt een dakoverstekje waarbij de dakbalken in het zicht blijven. Op het dak wordt sedum aangebracht waardoor het in de zomer koeler blijft en in de winter warmer. Bovendien is het uitzicht vanuit de slaapkamers op dit sedumdak ook een stuk fraaier.

Vergelijkbare projecten

Meer afbeeldingen

Vergelijkbare projecten

© 2020 Willem Haarsma Bouwidee , No nonsense ontwerp- en tekenbureau
Vormgeving: Tieme Dekker Grafische vormgeving