INFORMATIE OVER WHBi

Willem Haarsma Bouwidee is een no nonsense ontwerp- en tekenbureau in Roden (gemeente Noordenveld in Drenthe) en hanteert de principes:

  • afspraak is afspraak;
  • als je iets doet, doe het dan goed!

Willem Haarsma heeft 25 jaar ervaring op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en werkt voor particulieren, architecten, woningbouwcorporaties, aannemers en gemeenten. De opdrachtgevers komen voornamelijk uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Willem heeft vakkennis op het gebied van bouwvergunningen, constructies, duurzaam bouwen en bouwkunde en combineert dit met gevoel voor architectuur.
De hoge kwaliteit tekenwerk gecombineerd met ruime ervaring, vakkennis en passie voor architectuur geeft binnen het gestelde budget een optimaal eindresultaat.

Indien u na het bekijken van de site nader kennis wilt maken, kunt u contact met mij opnemen (willem@whbi.nl of bel 06-18 95 22 35) voor een vrijblijvend gesprek. Ik kom dan graag bij u thuis uw bouwplannen bespreken en maak indien gewenst een passende offerte.

Foto Willem Haarsma

WERKWIJZE WHBi

Voor Willem Haarsma Bouwidee is elke opdracht uniek met een eigen specifieke oplossing. De omgeving en de persoonlijke wensen en eisen van de opdrachtgever zorgen er voor dat elk ontwerp weer anders is. Soms naadloos passend in de omgeving, soms in contrast daarmee.

Voor mij is ontwerpen een uitdagend en boeiend proces. Ik streef daarbij naar een mooie en functionele oplossing.
Mijn doel daarbij is een toegevoegde waarde te geven aan de leefomgeving waarin u woont en werkt, zodat u een plek krijgt om van te genieten.

Ik inventariseer daartoe uw eisen en wensen en zet deze in samenspraak met u om in ontwerptekeningen. Het ontwerp bespreken we vervolgens waarna ik eventuele wijzigingen en opmerkingen op de tekeningen verwerk. Deze tekeningen worden vervolgens verder uitgewerkt voor de vergunningaanvraag en de aannemer.

Het resultaat zijn tekeningen met een hoge bouwkundige kwaliteit met veel aandacht voor het detail. Het kwalitatief hoogwaardige tekenwerk vormt daarbij een degelijke basis voor een goed bouwproces. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.